Cum pot modifica eventualele erori de pe biletul de avion? - ZborUsor.ro

Cum pot modifica eventualele erori de pe biletul de avion?

Odata observata eroarea, trebuie anuntata cat mai repede la numarul nostru de contact. Companiile aeriene, atat low cost cat si de linie, au conditii de rezervare foarte stricte, toate modificarile trebuie facute inainte de emiterea biletelor, altfel acestea pot fi taxate suplimentar.
 
Daca data de plecare sau de intoarcere este incorecta, eroarea trebuie raportata in ziua efectuarii rezervarii, fara a exista taxe suplimentare. Daca modificarea apare la o zi dupa emiterea biletului, compania aeriana poate taxa suplimentar serviciul, conform conditiilor de rezervare impuse de fiecare operator.
Daca eroarea este la numele pasagerului, se pot efectua corecturi minore la nume, de pana la 3 caractere, cu posibilitatea ca operatorul sa nu perceapa taxe suplimentare. Totusi, unele companii aeriene pot percepe o taxa suplimentara pentru orice modificari facute la numele pasagerului.
Daca eroarea este la tipul de pasager (sex masculin/feminin), aceasta poate fi corectata contra unei taxe ce poate fi platita la aeroport. Totusi, daca eroarea e raportata in ziua emiterii biletului, compania aeriana poate opera modificarile fara a taxa suplimentar. Daca din greseala se selecteaza copil in loc de infant, acest lucru atrage dupa sine plata unui bilet de avion la tarif intreg. In acest caz compania aeriana nu returneaza diferenta de tarif sau nu aplica reducerile necesare, rezultand chiar refuzul operatorului de a va imbarca.